Logo_2019_Huseby

Dette er årets kjøkkentrender!

Vår inspirasjon kommer i stadig større grad fra naturen, fra jordlige toner, fra siv, strå og grener. Fra sand, fra mose, fra frost og tåke. Fra kloden vår, fra ønsket om en bærekraftig livsstil, fra det vi kommer fra.

Her er våre tips til hvordan kjøkkenet skal se ut i 2023.

Hvilken farge skal kjøkkenet være?

Dette året er det beige, brunbeige og lune toner – alle med gult og gyllent preg som gjør seg gjeldende.

Vi ønsker ikke lenger så mye rødt i beigefargene våre, men heller de varme beigetonene. Velg det lyse hvis du vil være forsiktig, mørkere og mer gylne om du ønsker litt mer særpreg. Felles for dem er at det er naturlige fargetoner fra naturen.

Vi har omfavnet rolige og diskret grønne toner i hjemmene våre, som er et nydelig samspill med beige. Vi ønsker oss grønntoner hentet fra naturen som oliven, salvie og timian-valører.

Vår helt nye standardfarge Green Leaf er en nydelig diskret grønntone. Soothing Beige er vår andre nye standardfarge og passer perfekt til ton-i-ton trenden som gir et sobert og balansert uttrykk.

I tiden fremover vil vi se mer av kombinasjoner av overflater og teksturer, som en brunbeiset eikefront som viser frem sin naturlige struktur mot en slett malt flate i en dus varm tone.

 

Foto: Melissa Torgersen

Velg mellom 2000 NCS farger

Hva med Dill i kombinasjon med Muskat? Dette er en nydelig kombinasjon av naturlig tre mot en malt flate. Vi har 9 beisfarger og 12 standardfarger. Finner du ikke din favorittfarge blant våre standardfarger, da kan du velge akkurat den NCS-fargen du ønsker. Husebys fabrikk på Våle i Vestfold lakkerer hele 2000 NCS farger slik at du kan få den fargen som passer perfekt i ditt hjem. 

Den riktige benkeplaten 

La kjøkkenets bindeledd skinne! Benkeplaten er et av rommets viktigste elementer og valgene er mange.  

Nå er det store mønstre som gjelder – mønstre som kommer fra naturen og beveger seg over benkeplaten fra ende til ende.

Enten du velger en kostnadsfornuftig laminatplate eller dyrere steinplater, er det naturens linjer som er inspirasjonen. Det kan være både lyst og mørkt, velg det som passer kjøkkenet du har valgt deg.

En matt overflate som er god å ta på gir det flotteste uttrykket!

 

Foto: Mads Molvik, Huseby Kristiansand
Foto: Fjuz kommunikasjon/Jo Bergesen

Valg av stil, materiale og design

Materialene skal være ekte, de skal være behagelige å ta på, og vise hva naturen har laget til oss. Blankt er ut, matt eller børstet er det vi ønsker oss. Treverk, stein, glass, gjerne med et hint av retro.

Det kan være en vask som går i samme farge som benkeplaten den er montert i, eller grep og blandebatteri i messing, både polert, børstet og patinert, for å akkompagnere de varme tonene ellers i rommet.

Innslag av sort, det være seg en ramme på en glassdør eller fronten på en hvitevare, skaper dybde i uttrykket og understreker roen i rommet. Vi liker matte flater, beis og malte teksturer, gode overflater å berøre, i gylne valører akkompagnert av sort.

 

            – La det naturlige snakke frem stilen i
          hjemmet ditt, det skaper ro og harmoni

VÅRE KJØKKENFAVORITTER

DILL I KOMBINASJON MED MUSKAT

Det blir stadig mer vanlig å kombinere både materialer og modeller. Vil du ha et unikt kjøkken med særpreg, så er dette veien å gå. Her har vi kombinert den levende og elegante eikefinéren til Dill, med den klassiske elegansen til Muskat for å få en helt eget uttrykk. 

KLASSISK KORIANDER I SORT KOMBINERT MED BEIS

Koriander er en av våre mest populære klassiske modeller og den utstråler ekte håndverk. Frontene er i massiv eik, med finert fylling, laget på ekte møbelvis av våre møbelsnekkere i Våle. Kombiner beis og farger for å få en moderne look på det klassiske kjøkkenet ditt. 

Relaterte artikler

Scroll opp