AEG hvitevarer

AEG husholdningsapparater – for en verden full av nye muligheter.

Med AEG hvitevarer lar du hvert måltid bli en spesiell anledning! Vi gir deg friheten til å lage mat slik det passer deg, fra store middagsfester til de mer hverdagslige måltidene.

PRESIS VARME, PERFEKTE RESULTATER

På en platetopp med induksjon får du virkelig utløp for dine kulinariske ferdigheter. Den varmes opp mye raskere enn andre platetopper, som gjør at du kommer raskt i gang med matlagingen. Det er enkelt med små justeringer, så du kan lage mat der den riktige temperaturen er avgjørende – slik som karamellisering, bruning eller småkoking.

 

«FORSIKTIG» LØFTET TIL ET NYTT NIVÅ

Server alltid dine kulinariske mesterverk på ditt beste servise. Kvaliteten på glassene og serviset ditt har innvirkning på smaken og opplevelsen av måltidet, så nøy deg ikke med det nest beste. Du kan stole på at oppvaskmaskinene våre bevarer serviset ditt i perfekt stand — uansett hvor følsomt det måtte være.

 

ENKEL og SUNN MATLAGING

Stekeovner med dampfunksjon tilbyr deg alt du liker med hjemmekomfyren. Når du legger til damp kan du ta mattilberedningen til et høyere nivå. Bakverk som hever seg akkurat passe mer. Steker med både mørhet og sprøhet. Og alle dine favoritter, bare bedre. Servér profesjonell mat av høy kvalitet fra ditt eget kjøkken – velg damp.