Bora Benkeventilator

Slutten på avtrekkshetter – begynnelsen på estetisk kjøkkendesign.

BORA benkeventilator er en revolusjonerende ventilasjonsteknologi som trekker av dampen direkte fra koketoppen.  BORA er mer effektiv enn konvensjonelle kjøkkenhetter da den anvender et enkelt grunnleggende fysisk prinsipp:  Damp stiger med en hastighet på en meter pr. sekund, mens BORA koketoppventilasjon trekker av damp i en nedgående retning med en hastighet av 4 meter pr. sekund.  Resultatet er at damp og os umiddelbart blir trukket vekk slik at kokken er omgitt av frisk, ren luft og hverken hår, klær eller kjøkkenet lukter av matlagning.

SYV FORTRINN MED BORA VENTILATOR

  • Matlaging uten lukt
  • Energibesparende  (max. 400 m³/t istedet for omtrent 1000 m³/t)
  • Stillegående (max. 54 dB siden viften ikke er plassert rett foran hodet)
  • Lett å rengjøre (de 3 delene av trekkventilen går rett inn i oppvaskmaskinen)
  • Eksklusivt, prisvinnende design (Red Dot 2012) – laget i solide materialer som rustfritt stål
  • Siste utvikling innen kjøkkenarkitektur: økt fleksibilitet av rombruk og plassering
  • Fritt utsyn, åpen samtale i et dynamisk kjøkken

Les mer om BORA ventilatorer…

Teppanyaki: Den morsomme måten å steke på

Å steke på en teppanyaki er annerledes og gøy. En saftig biff, en aromatisk fisk, eller sprø grønnsaker – BORA Teppanyaki stekeplate, laget av 9500 gram rent rustfritt stål, er den perfekte løsningen hvis du vil steke på en kreativ måte. Stekeplaten er god å jobbe med og takket være den ekstra dype designen på 54 cm, kan du steke opp til 8 biffer samtidig.

Odd Ivar Solvold får en Kinderegg-følelse

Odd Ivar Solvold skulle i utgangspunktet ikke bytte kjøkkenventilator, men etter noen lette søk på Google og noen videoer senere ble han fascinert og overbevist. I dag har Odd Ivar Solvold en BORA Professional installert i sitt kjøkken hjemme i Sandefjord. Når han har venner på besøk viser han stolt frem sin BORA Professional og forteller at han koser seg litt ekstra når misunnelsen lyser i deres øyne.

Les mer….