fbpx

Er kjøkkenet blitt guttas nye garasje?

Kjøkkenet er ikke lenger et lukket rom med en kjedelig komfyr og en koketopp. I dag er kjøkkenet en stor sosial sone, hvor mange gutter bruker mye tid. Kjøkkenløsninger, hvitevarer og tilbehør er proppfulle av muligheter vi ikke viste at vi trengte. Med så mye teknologi og gadget, er kjøkkenet blitt guttas nye garasje?  

Her er fem ting som begeistrer gutta litt ekstra når de ser på kjøkken!

1. Motoriserte kjøkkenskuffer

I kjøkkenplanleggingen må man ta et valg på hvilken type skuff man ønsker å ha. Det er flere skuffer å velge mellom hos Huseby – en lekker hvitpigmentert skuff i bøkfiner, eller hva med en høykvalitets stålskuff i svart eller en stålskuff i hvit utførelse.

Et besøk i butikken, og det tar ikke lang tid før gutta blir begeistret for de motoriserte kjøkkenskuffene.   

En lett berøring, så åpner skuffen eller skapet seg automatisk. Huseby leverer elektriske systemer for åpning av kjøkkenskuffer og enkelte overskaps-løsninger, med sine teleskopskinner med heluttrekk og selvinntrekk de siste centimeterne er dette en klar favoritt blant gutta.

Les mer om kjøkkenskuffer

2. Belysning som styres med app

God belysning er viktig på kjøkkenet, og det finnes en rekke ulike alternativer. Fra elegante pendellamper til innfelt LED-belysning. Som første kjøkkenleverandør i Norge tilbyr Huseby nå belysning ferdig montert i skapene våre, takket være vårt samarbeid med den anerkjente tyske premium belysningsprodusenten, HERA. Dette vil gjøre monteringen enklere og utvalget bredere.

Om du ønsker en romantisk stemning, eller trenger arbeidslys, kan alt styres med en app, fjernkontroll eller en fast bryter på vegg.

 

Les mer: Belysning på kjøkkenet

 

Foto: Wike/ Wike Foto. Vermeli Produksjoner. VP living.
Dekor: InsideToo. Kaffemaskin: Jura Coffee. Steinarbeid: Scan Granitt/ Neolith. Lys: BeslagDesign. Styling: Vik

3. En skjult robotstøvsuger

I en travel hverdag er det en drøm for mange å kunne komme hjem til smulefrie kjøkkengulv. En robotstøvsuger er litt som en liten hushjelp du ikke ser. Når robotstøvsugeren er ferdig med arbeidet sitt, søker den seg tilbake til huset sitt bak sokkelen under kjøkkenskapet ditt.

Hos Huseby kan alt kan tilpasses – t.o.m. huset til robotstøvsugeren din!

 
Foto: Wike/ Wike Foto. Vermeli Produksjoner. VP living.
Dekor: InsideToo. Støvsuger: Neatsvor

4. Blandebatteri

Et blandebatteri skal være estetisk pent, matche kjøkkeninteriøret og samtidig oppfylle flere funksjoner. Gutta blir i fyr og flamme av Quooker sine blandebatterier. Quooker har blandebatterier som gir deg kokende vann og kullsyretvann fra et og samme blandebatteri. 

Quooker sine blandebatterier er en manns drøm! 

Video: Quooker

5. Ovn med innebygd kokk

Smarte innovative hvitevarer kan i dag gjøre de fleste til en Master chef. Å lage god mat gir ofte en høy status blant gutta. Gode matopplevelser henger gjerne sammen med funksjonalitet.

Nye tekniske løsninger gjør hverdag på kjøkkenet litt enklere.

Flere av dagens ovner kommer med en innebygd kokk, som tar deg gjennom matlagingen steg for steg. Nå kan absolutt alle lage de lekreste matrettene, uansett hvor lite erfaring man har på et kjøkken.

 Les mer om tekniske løsninger på et kjøkken

 

Foto: Miele

 

 I dag er det meste av kjøkkenløsninger, hvitevarer og tilbehør fulle av muligheter vi ikke viste at vi trengte. Med så mye teknologi og gadget, er det ikke rart at kjøkkenet har blitt for mange guttas nye garasje!  

Leveringstid

Huseby kjøkken er kortreist! Vi pusser, sliper, lakkerer og monterer våre kjøkken på fabrikken i Våle. Våre produkter er kortreiste og har derfor kort leveringstid.

Dette er norsk håndverk og kvalitet på sitt beste!

Finn din nærmeste Husebyforhandler

Ta turen innom din nærmeste Husebyforhandler for inspirasjon og ideer til ditt nye kjøkken.

I kjøkkenbutikken vil du finne utstillinger av varierte kjøkkenstiler, materialer og farger. Du vil kunne vurdere kvaliteten på kjøkkenelementene, føle på overflater og se hvitevarer i funksjon. Dette gir deg tryggheten til å ta informerte beslutninger som vil resultere i et kjøkken som er både vakkert og funksjonelt, til prisen som passer din lommebok.

Fargetrender 2024

Farger påvirker oss, og i 2024 beveger vi oss mot de naturlige fargene i naturen. Les mer om fargetrender i 2024.

Årets kjøkkentrender 2024

Årets kjøkkentrender tar designet fra det minimalistiske til det karakterfulle – til et kjøkken fullt av personlighet.

Scroll opp