Logo_2019_Huseby

Røskaft Kjøkkenstudio AS

Røskaft Kjøkkenstudio AS

Din leverandør av kjøkken, garderobe og bad med 40 års erfaring. Fokus på kvalitet og trygghet. Hos oss får du produkter i alle prisklasser – valget er ditt. Topp motiverte og serviceinnstilte medarbeidere med høy kompetanse. Først når du er fornøyd, er vi fornøyd. Vi innfrir!

KONTAKT:
Tel:
BESØK:
Innherredsveien 74A,
7500 Stjørdal
ÅPNINGSTIDER
Mandag 10:00 17:00
Tirsdag 10:00 17:00
Onsdag 10:00 17:00
Torsdag 10:00 19:00
Fredag 10:00 16:00
Lørdag 10:00 15:00
SPESIELLE ÅPNINGSTIDER
FØLG OSS

Velkommen til Røskaft Kjøkkenstudio Stjørdal

Hos oss finner du et stort utvalg kjøkkenmodeller i alle stilarter. Vi har engasjerte selgere som vil gi dere gode råd og veiledning om kjøkken-, garderobe- og baderomsløsninger som passer best for deg. 

Med oss kan du diskutere dine tanker og ideer, og samtidig  være trygg på vår kompetanse. Vi bryr oss om deg og ønsker å levere produkter/løsninger som du og vi kan være stolte av!

Som kunde kan du stole på at våre selgere holder det de lover. Vi avtaler kundemøter utenom våre åpningstider hvis du har behov for det.

VELKOMMEN TIL OSS!

Bestill designmøte

Vi lagrer dine data trygt og privat. For å finne ut mer, vennligst les vår personvernerklæring.

huseby-front-1

Vi har snart 50 års erfaring med produktutvikling og kjøkkenproduksjon. 30 års garanti mot fabrikasjonsfeil. Huseby leverer kjøkken i alle prisklasser.

Bad

Her finner du alt fra stilrene spa-inspirerte bad, til klassiske baderomsløsninger. Hvilken stil passer best for deg?

En garderobe kan være så mangt. Et møbel, et skattekammer, en oppbevaringsplass, et skjulested og et godt første inntrykk.

Scroll opp