Garderobe og Walk-in Closet

Garderobeløsninger som representerer det beste innen moderne, nostalgisk og klassisk design

Kvalitetsgarderobe med noe ekstra

En garderobe kan være så mangt, et møbel, et skattekammer, en oppbevaringsplass, et skjulested og et første inntrykk. Med litt ekstra plass og god planlegging kan du raskt skape en oversiktlig og luksuriøs garderobe som er innbydende og praktisk for hele familien. Ta kontakt med din lokale Huseby forhandler så hjelper vi deg med å designe ditt eget walk-in closet!

Garderobe, navnet stammer fra fransk garder (vokte) og robe (kjole), og betyr et oppbevaringssted for klær. En moderne garderobeløsning skal også være en signatur.
Det er ofte det første gjestene dine møter. Møbelet for velkomst og orden. Det viser hvilken stil du liker, hva gjesten kan forvente å møte i resten av huset.

Møbelet som mer enn noe annet signaliserer hvem du er!
Du har valgfriheten, enten det gjelder design, overflateteknikker, farger eller strukturer. Vårt utvalg og vår kompetanse gjør at du kan få det beste innen moderne, nostalgiske eller klassisk design – uten at det koster mer.
Vi er stolte av å kunne dele dette med deg.
La deg inspirere og besøk en av våre butikker for å designe din drømmegarderobe!

Les eller be om å få tilsent Garderobekatalogen vår her

Våre forhandlere over hele landet deler gjerne sin kunnskap og entusiasme med deg. Vi tegner forslag og hjelper deg med alle valg. Prosessen med å velge ny garderobeløsning blir enkel.

Verdt å vite om oppbevaring og walk-in closet fra Huseby

30 års Garanti

Ved å velge et kvalitetsgarderobe fra Huseby får du garantier som strekker seg langt utover gjeldende grenser for kjøpsloven. For SIGNATUR Møbelgarderobe gis det 30 års funksjonsgaranti.

Skrog

Ekte trefinér på begge sider og kantlist på topp, bunn, hyller og sider. 5 strøk miljøvennlig lakk. Alle synlige kanter følger samme farge som fronten. Hengslet med ”snap-on-hengsel” med 110 graders åpningsvinkel.

Skuffer/bakker

Alle skuffer og bakker er laget i heltre, oljet bøk. Teleskopskinner med fulluttrekk og selvinntrekk de siste centimeterne. Eksklusiv dempefunksjon på skuffer er standard. Innredningselementer til skuffer og skap i heltre bøk og matt krom.

Skap

Skapene leveres ferdig montert med forhåndsjusterte dører. Dempere på alle dører, en funksjon som ligger integrert i hengselet.

Generelt

Alle seksjoner blir forsvarlig emballert for å sikre en skadefri transport helt frem til kunde. Treverk er et levende materiale hvor det kan fremkomme avvik i farger og struktur. Det skjer dessuten en naturlig forandring av materialet over tid etter hvert som treverket modnes. Huseby tar forbehold om eventuelle avvik i gjengivelse av tresorter og overflater/ farger i katalogen og kan henvise til prøver som kan sees hos Huseby-forhandleren. Det tas også forbehold om trykkfeil og eventuelle endringer i sortiment.