Baderomsinnredning og Baderomsmøbler fra Huseby

Baderomsinnredning og møbler for alle bad

Våre kunder har forskjellig smak. Det vet vi gjennom mer enn 45 år som produsent av innredninger til norske hjem. Huseby har derfor satt sammen et bredt sortiment av baderomsmøbler.

Her finner du alt fra stilrene spa-inspirerte bad, til klassiske baderomsløsninger som passer alle bad. Vi tilbyr baderomsinnredninger i flere prisklasser. Alt avhenger av størrelsen på badet, hvilken front eller servantløsning du velger og hvordan du innreder med skap og skuffer.

Hvis du skal pusse opp badet ditt, eller er ute etter et nytt bad –  La oss skreddersy baderommet ditt etter din smak, behov og ditt bruksmønster. Huseby har baderomsinnredning som definitivt faller i smak, og vi står klare for å hjelpe deg med gode råd om hvordan du får glede ut av ditt nye bad!

Finn din lokale Huseby forhandler nå, klikk her.

Våre forhandlere over hele landet deler gjerne sin kunnskap og entusiasme med deg. Vi tegner forslag og hjelper deg med alle valg. Prosessen med å designe drømmebadet ditt blir enkel og inspirerende.

Verdt å vite om baderomsinnredning og baderomsmøbler fra Huseby

10 års Garanti

Ved å velge et kvalitetsbad fra Huseby får du garantier som strekker seg langt utover gjeldende grenser for kjøpsloven. For Huseby BAD gis det 10 års funksjonsgaranti.

Skrog

Alle skrog er produsert i hvit melaminbelagt spon med 0,8 mm hvit ABS forkantlist. Sider, bunner, tak, hyller og «sammenholdende» hyller av 16 mm melaminbelagt spon i hvit utførelse.

Skuffer/bakker

Stålskuff Tandembox Antaro Skuffer med sider og bakstykke av hvite, epoxylakkerte stålplater, med bunnplate i 16 mm hvit melaminbelagt sponplate. Skuffesidene er ”doble” og skjuler skinnene. Skuffene har full-uttrekk. Skuffer med fronter med høyde 283 mm har justerbare relingstenger over skuffesidene. Alle Tandembox-skuffene leveres med demping. Vektbelastning maks 30 kg.

Hengsler

Hengslene er skjult og laget i helmetall. Hengslene har justeringsmuligheter i alle tre retninger og kan åpnes 110 grader. Hengslene har innebygget lukkemekanisme. Til noen spesielle seksjoner benyttes hengsler med andre åpningsvinkler. Hengslene er av såkalt snap-on-typen. Dørene kan derfor enkelt frigjøres fra skapet uten bruk av verktøy.

Generelt

Alle seksjoner blir forsvarlig emballert for å sikre en skadefri transport helt frem til kunde,. (unntak: store hjørneskap som blir levert flatpakket). Huseby tar forbehold om eventuelle avvik i gjengivelse av overflater og farger i katalogen og kan henvise til prøver som kan sees hos Huseby-forhandleren. Det tas også forbehold om trykkfeil og eventuelle endringer i sortiment.