Huseby søker forhandlere i Norge

Brenner du for kundeservice, interiør og inspirasjon, og samtidig har en drøm om å drive selvstendig?

Huseby AS har betydelige vekstambisjoner på det norske markedet. I 2019 ble det lansert flere spennende nyheter. For å styrke vår posisjon i markedet, søker vi nå nye forhandlere.

Du driver gjerne i bransjen i dag, eller i nær beslektet bransje og dermed har et ønske om å utvide tilbudskonseptet med en sterk merkevare. Alternativt søker du helt ny virksomhet. Du har de rette forretningsmessige innstillinger og ambisjoner til å utvikle salget til så vel private som profesjonelle kunder i ditt område.

Vi søker deg som har lyst til å bli medlem av familien, og vil være med på å markedsføre våre produkter i tråd med vår forretningsidé – Ekte Kjøkkenglede !

I mer enn 45 år har vi levert kjøkken med omsorg og kvalitet. Vi har sett de fleste planløsninger og har kunnet optimere detaljer som passer til ulike kjøkken. I vårt sortiment finnes både tradisjonelle kjøkken og fremtidige designløsninger.

Blir du med på laget kan vi love deg en organisasjon som deltar med støtte omkring oppstart og drift av merkevaren. Vi tilbyr deg deltagelse i vårt helt nye butikk-konsept; Huseby Kjøkkenstudio.

Kort om oss:

Huseby AS er en norsk produsent av kvalitetskjøkken, bad og garderobe, og er én av få produsenter som virkelig kan spesialtilpasse løsninger etter kundens behov. Fabrikk og hovedkontor ligger i Våle, Vestfold. 
Huseby AS eies 100% av Svenheim Holding og er et datterselskap til Svenheim Møbelindustri AS som produserer kontormøbler. 
I Huseby AS er det 54 ansatte fordelt på produksjon og administrasjon. Salget skjer via 27 frittstående forhandlere, samt 1 egen-eid kjøkkenbutikk i Våle.

Vil du være med på Huseby-laget?

Ta kontakt med Salgssjef Vidar Nygård

E-post: vidar@huseby.no

Mobil: 994 65 999