fbpx
Logo_2019_Huseby
Søk
Close this search box.

Hva koster et nytt kjøkken?

Å oppgradere kjøkkenet er en drøm for mange av oss. Det er hjertet i hjemmet, hvor familie og venner samles for herlige måltider og minnerike samtaler. Uansett om du skal gå i gang med en fullstendig oppussing eller bare ønsker noen mindre forbedringer, er spørsmålet som ofte dukker opp:

Hvor mye vil dette koste?

Prisen på et kjøkken varierer betydelig og avhenger av mange faktorer. Vi vil allikevel gi deg noen priseksempler så du kan finne et kjøkken som passer din livsstil og lommebok!  

Våre kjøkken er produsert i Norge, hvor håndverkstradisjon og omsorg for detaljer er kjernen i alt vi gjør. I motsetning til flatpakkede alternativer, vil du her få opplevelsen av ekte skreddersøm og eksklusivitet. Med nøye sammensatte skrog og solide materialer er våre kjøkken konstruert for å vare livet ut og har derfor 30 års funksjonsgaranti.

Enten du søker etter et lite og funksjonelt kjøkken for din første leilighet, et mellomstort kjøkken for familien, eller et stort og luksuriøst kjøkken, vil du finne et kjøkken hos Huseby som passer dine behov.

Kjøkkenmodellen Pinje

PRISEKSEMPLER PÅ NYTT KJØKKEN

Lite kjøkken

Det lille kjøkkenet passer perfekt til mindre rom, som i en leilighet eller utleieenhet. Det er gjennomsnittlig 8 skapenheter i et lite kjøkken. 

Her ser du den moderne og stramme kjøkkenmodellen Pinje med Glitre vitrineskap.  

Pris: Fra ca. 80 000 – 125 000 kr inkl. benkeplate i laminat*
*Eks. hvitevarer, frakt og montering

Mellomstort kjøkken

Det mellomstore kjøkkenet passer til de fleste norske hjem. Et mellomstort kjøkken består i gjennomsnitt av 12 skapenheter.

Her har vi kombinert modellene Pinje og Pesto, med Glitre vitrineskap. 

Pris: Fra ca. 125 000 – 210 000 kr inkl. benkeplate i laminat*
*Eks. hvitevarer, frakt og montering

Stort kjøkken

Det store kjøkkenet er for det generøse rommet! Her er det plass til både høyskap og kjøkkenøy. Et stort kjøkken består av ca. 20 skapenheter. 

Her ser du Pinje i kombinasjon med Glitre vitrineskap. 

Pris: Fra ca. 210 000 kr og oppover 
*Eks. hvitevarer, frakt og montering

Den endelige prisen på ditt drømmekjøkken kan vi gi deg etter et besøk hos en av våre butikker. Vi vil tegne opp kjøkkenet ditt, og hjelpe deg med å ta mange av de valgene som må tas på veien mot et nytt kjøkken! 

Finn din nærmeste Husebyforhandler

Ta turen innom din nærmeste Husebyforhandler for inspirasjon og ideer til ditt nye kjøkken.

I kjøkkenbutikken vil du finne utstillinger av varierte kjøkkenstiler, materialer og farger. Du vil kunne vurdere kvaliteten på kjøkkenelementene, føle på overflater og se hvitevarer i funksjon. Dette gir deg tryggheten til å ta informerte beslutninger som vil resultere i et kjøkken som er både vakkert og funksjonelt, til prisen som passer din lommebok.

Relaterte artikler

Kjøkkenknotter og håndtak

Det er valget av tilbehør og personlig stil som drar kjøkkenet fra lunt til minimalistisk. Bli inspirert av de viktige detaljene i et kjøkken.

Scroll opp