Logo_2019_Huseby

Timian i en klassisk jugendvilla!

Hils på en familie i Østfold som stilte med helt ekstraordinære krav til sitt nye kjøkken.

Det handlet om matglede, vinglede, stemning, trivsel og atmosfære. Og ikke minst moderne funksjonalitet. Alt dette skulle pakkes inn i en klassisk jugendvilla med landlig beliggenhet.

Valget falt på tradisjonsmodellen Timian fra Huseby. Men en villa fra tidlig i forrige århundre kan ha litt sære mål når det gjelder veggflater, gulvareal, takhøyde, avstander mellom hjørner, vinduer og dører.

Dette var et kjøkken som krevde skreddersøm, noe Huseby er gode på.

Med kundens behov og ideer kombinert med Huseby-forhandlerens lange erfaring fra individuelt tilpassede løsninger, ble resultatet et kjøkken som ser ut som det har hørt til i huset siden det ble bygd.

Trygt, innbydende og fullt av klassisk sjarm. Forskjellen består i at hele møbelkjøkkenet rommer det ypperste av materialer og tekniske løsninger fra 2000-tallet.

Fra temperert Bosch vinskap og helintegrerte komfyrløsninger, til vegginnfelt rentbrennende miljøildsted fra Nordpeis og treskuffer med selvinntrekk og demping. Dette er et kjøkken som bokstavelig talt går på skinner. Én ting er funksjonalitet og teknisk brilliante løsninger.

Det som gir kjøkkenet personlighet og som bidrar til å bygge identitet og særpreg inn i en bolig, er utseendet. Designen. De visuelle detaljene.

At valget falt på Timian, skyldes at dette er en modell som reflekterer husets egenart på en ekte og særegen måte. Fra profilerte ramtre-fronter og utsøkte pyntelister til overskap med kryssprossede glassfelt.

Klassisk hetteløsning med god lagringsplass og kokebøker lett tilgjengelig
Praktisk og god arbeidsbenk med sosial benk for de gode samtalene!

Relaterte artikler

Scroll opp