Kjøkken fra Huseby

Gjennom innovasjon, produktutvikling og høyteknologi har Huseby vokst fra snekkerverksted til industriell spisskompetansebedrift. Dette har vært en reise fra høvelspon til laserpresisjon. Men ennå bygger vi kjøkken på skikkelig møbelvis. For oss handler alt om lojaliteten til håndverksarven, kjærligheten til detaljene, forpliktelsen til kvaliteten og respekten for kunden.

Huseby Signatur kjøkken

EKTE HÅNDVERK

SIGNATUR er Huseby’s eksklusive kjøkkenserie. Kjøkkeninnredning med finerte skrog forseglet med miljøvennlig lakk for å sikre maksimal slitestyrke, og kvalitets-skuffer i lakkert stål eller hvitpigmentert bøkefiner for å nevne noe. Huseby SIGNATUR har et rikt utvalg kjøkkenmodeller, og har landets største utvalg av ulike overflatebehandlinger. Det er her begrepet ekte håndverk kommer til uttrykk.

Huseby Agil kjøkken

KVALITET FOR ALLE

Huseby AGIL har et noe smalere sortiment og kan leveres i 12 malte standardfarger. Her har vi blant annet valgt kvalitets-skuffer i lakkert stål fra en av verdens største produsenter. Serien er noe rimeligere enn SIGNATUR uten at det skal gå på bekostning av Husebys strenge kvalitetskrav.

INSPIRASJON FRA HUSEBY

Her har vi samlet et knippe artikler vi mener vil inspirere! For oss handler alt om lojaliteten til håndverksarven, kjærligheten til detaljene, forpliktelsen til kvaliteten og respekten for kunden.

Timian i en klassisk jugendvilla!

Timian i en klassisk jugendvilla!

Hils på en familie i Østfold som stilte med helt ekstraordinære krav til sitt nye kjøkken. Dette var et kjøkken som krevde skreddersøm, noe Huseby er gode på ...
Casa Strandbuen – til fingerspissene!

Casa Strandbuen – til fingerspissene!

Perfeksjon, kommer fort til tankene når man entrer det lekre hjemmet, Casa Strandbuen, på Kråkerøy utenfor Fredrikstad. Her er alt på plass og ingenting tilfeldig ...

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi hjelper deg med å finne ditt drømmekjøkken.

Bestill designmøte

12 standardfarger

STORT UTVALG

Våre kjøkken kan velges i 12 standardfarger inkludert i prisen. Og foruten de 12 tidsriktige fargene vi har plukket ut som standardfarger for nesten alle våre modeller, kan du mot et pristillegg velge fritt fra hele NCS-skalaen. Med ulike farger og overflatebehandlinger kan du skape det uttrykket du liker best.