Kjøkken fra Huseby

Kjøkken og kjøkkeninnredning fra Huseby lages på ekte møbelvis, og hos oss finner du alt fra moderne kjøkken i tidsriktige farger til klassiske og elegante design.
Huseby er en av Norges største produsenter av kjøkken, og med over 40 års erfaring har vi lært oss hva som er viktig når det gjelder kjøkken og kjøkkeninnredning.

Se vårt utvalg av kjøkkeninnredning for å få inspirasjon til ditt neste kjøkken, eller finn din nærmeste Huseby forhandler og bestill en gratis tegnetime så hjelper vi deg mer enn gjerne med å designe ditt neste drømmekjøkken! Vi er lidenskapelig opptatt av å hjelpe deg så finn din lokale forhandler ved å klikke her.

Et skreddersydd Huseby Kjøkken tar utgangspunkt i én av våre to modeller, Signatur eller Agil. Velg den serien som passer best for deg og oppdag gleden ved et kjøkken basert på norsk håndverk og kvalitet!

Huseby Kjøkken modell KløverHuseby Kjøkken modell Kløver

SIGNATUR

SIGNATUR er Huseby`s eksklusive kjøkkenserie. Serien har finerte skrog forseglet med miljøvennlig lakk for å sikre maksimal slitestyrke, og treskuffer i oljet bøk for å nevne noe. Huseby SIGNATUR har et rikt utvalg kjøkkenmodeller, og har landets største utvalg av ulike overflatebehandlinger. Det er her begrepet ekte håndverk kommer til uttrykk.

Huseby Kjøkken modell OrionHuseby Kjøkken modell Orion

AGIL

Huseby AGIL har et noe smalere sortiment og kan leveres i 10 malte standardfarger. Her har vi blant annet valgt kvalitets-skuffer i lakkert stål fra en av verdens største produsenter. Serien er noe rimeligere enn SIGNATUR uten at det skal gå på bekostning av Husebys strenge kvalitetskrav.

Huseby Signatur kjøkken

Valgfrihet er en del av tiden vi lever i. Derfor mener vi at det er lov å være kresen. Når du vil ha det beste, så skal du få det beste – i et design, med farger og detaljer som er viktig for deg. Det skulle forresten bare mangle!

Pesto 19
Pinje
Huseby Kjøkken SIGNATUR modell Vinaigrette Glimmer
Vinaigrette
Huseby kjøkken SIGNATUR Persille Bomull
Persille
Huseby Kjøkken modell Balsamico
Balsamico
Dill
Huseby Kjøkken Signatur Salsa
Salsa
Kløver
Huseby Kjøkken modell Muskat Kalk Graa
Muskat
Kanel
Huseby Kjøkken Signatur Oliven
Oliven
Huseby Kjøkken modell Koriander Eggehvit
Koriander
Rosmarin
Timian
Våre forhandlere over hele landet deler gjerne sin kunnskap og entusiasme med deg. Vi tegner forslag og hjelper deg med alle valg. Prosessen med å velge nytt kjøkken blir enkel.

Huseby Agil kjøkken

Huseby AGIL er et alternativ til vårt eksklusive Huseby Signatur-konsept. Konseptet ivaretar likevel Husebys velkjente kvalitet.

Huseby AGIL Ceres Helhvit
Ceres
Huseby AGIL Eris Helhvit
Eris
Huseby kjøkken AGIL Gemini
Gemini
Huseby Kjøkken AGIL modell Jupiter Helhvit
Jupiter
Huseby AGIL Lyra
Lyra
Huseby Kjøkken AGIL Orion Bomull
Orion
Sirius
Huseby Kjøkken AGIL Tellus
Tellus
Huseby kjøkken AGIL Vela
Vela
Nebula