fbpx
Logo_2019_Huseby
Søk
Close this search box.

Kjøkkeninnredning fra Huseby

Å innrede nytt kjøkken består av mange valg og mye planlegging. Blant våre mange kjøkkenløsninger kan du velge i et stort utvalg standardfarger, beisfarger, benkeplater, skuffetyper og skrog. Man må tenke funksjonelt i henhold til plassering av kjøkkenskap, stikkontakter, hvitevarer og belysning. 

Heltre, granitt, Silesone, laminat, Corian eller Dekton? Valgmulighetene er mange. Se vår guide her.

Arbeidslys eller stemningslys? Vi gir deg noen gode råd på veien.

Oppvaskbenken er kanskje den viktigste arbeidssonen på et kjøkken.

Huseby tilbyr et rikt utvalg fra kjente kvalitets-leverandører.

Kjøkkenets smykke. Se vårt store utvalg av knotter og håndtak.

Her vil du finne øvrig tilbehør til ditt nye kjøkken.

Kjøkkenskap

Gode kjøkkenskap er en av de viktigste investeringene du kan gjøre for ditt kjøkken.  Uansett hvor stor eller liten boligen din er, har Huseby løsninger som passer dine behov, og mulighetene er utallige!

Stort utvalg av kjøkken

Hos Huseby har du tilgang til et bredt spekter av kjøkkenfronter, enten det er frontformater eller frontdesign. Kjøkkenfrontene blir produsert av ulike materialer. Og for ikke å glemme vår spilefront Kornell.

Klassisk kjøkkeninnredning

I gamle dager var kjøkkenet et avlukket rom, men i dag ønsker mange en mer åpen løsning, en mer inkluderende atmosfære.

Hvilket design du velger, er en behov- og smakssak. Som en pekefingerregel anbefaler vi at kjøkkenet først og fremst skal fungere som en arbeidsplass. Da kan det være nyttig å plassere tingene du bruker mest i optimal avstand til hverandre – i det som kalles arbeidstrekanten.

Ha komfyr, oppvaskbenk og kjøleskap i en trekantformasjon nærliggende til hverandre, slik at varme, kulde og vann aldri er langt fra hverandre.

Deretter kan du ta utgangspunkt i hvor mange kjøkkenet ideelt skal romme og hvor slitesterke materialer du eventuelt trenger for å gjøre det holdbart over tid.

Inspirasjon til kjøkkeninnredningen

Vi har 17 kjøkkenmodeller du kan velge mellom, og mer enn 750 farger.

Du kan gjerne la deg inspirere av våre bloggartikler. Vi vet at det å innrede et kjøkken kan være overveldende og vanskelig, men fortvil ikke! I kjøkkenbutikkene kan du prate med erfarne konsulenter som gjerne vil hjelpe deg med ideer, planlegging og tegninger.

Scroll opp