Logo_2019_Huseby

Kjøkkenbelysning

Kjøkkenbelysning kan gjøre en stor forskjell for kjøkkenets praktikalitet og stemning. Det er viktig med riktig og godt arbeidslys for selve matlagingen, og å kunne dimme det når maten serveres

Det generelle kjøkkenlyset sørger for et lyst og oversiktlig kjøkken, uansett hvor i rommet du befinner deg.

Det står for grunnbelysningen, og plasseres typisk i taket. Hvor mye taklys du trenger, avhenger av vinduer og planløsning. Dette kan vi finne ut av sammen!

Foto: Beslag design

Belysning under kjøkkenskap

Når du står ved kjøkkenbenken og forbereder maten, er det viktig med godt arbeidslys. Det skal trekke frem alle detaljer ved maten, og gjøre det lettere for deg å finne fram i skuffer og hyller.

Med LED-spotter plassert under og i overskapene, vil du få et skarpt arbeidslys som gir deg full oversikt over kjøkkenbenken.

Stemningslys til middagskosen

Når maten er servert, vil man gjerne ta oppmerksomheten bort fra kjøkkenbenken og over til spisebordet. Med et mykt stemningslys som kan dimmes, gir du kjøkkenet den varme atmosfæren du selv ønsker til den gitte situasjonen. Stemningslys kan installeres på en rekke kreative måter.

Huseby_Belysning_03

Belysning i vitrineskap

Vi har også andre løsninger til dine behov, for eksempel LED-belysning i vitrineskap, som kan trekke frem dine flotte krystallglass eller andre gjenstander som du ønsker skal være synlige.

La deg inspirere!

Heltre, granitt, Silesone, laminat, Corian eller Dekton? Valgmulighetene er mange. Se vår guide her.

Arbeidslys eller stemningslys? Vi gir deg noen gode råd på veien.

Oppvaskbenken er kanskje den viktigste arbeidssonen på et kjøkken.

Huseby tilbyr et rikt utvalg fra kjente kvalitets-leverandører.

Kjøkkenets smykke. Se vårt store utvalg av knotter og håndtak.

Her vil du finne øvrig tilbehør til ditt nye kjøkken.

Scroll opp