fbpx

Kjøkkenfronter

Hos Huseby har du tilgang til et bredt spekter av kjøkkenfronter, enten det er frontformater eller frontdesign.

Kjøkkenfronter i MDF og eik

Kjøkkenfrontene blir produsert av ulike materialer. De to mest vanlige materialene i produksjon av kjøkkenfronter er MDF (Medium Density Fiberboard), eikefinér og massiv eik.

I tillegg produserer Huseby kjøkkenfronter i høytrykkslaminat, melamin (også kalt mikrolaminat) og strukturmelamin. Se for eksempel modellene Pesto eller Muskat, og for ikke å glemme vår spilefront Kornell.

Huseby_Agave_redusert str. for web

Kjøkkenfronter i laminat

Huseby produserer dessuten kjøkkenfronter i høytrykkslaminat og mikrolaminat  (også kalt melamin). Her er modellen Agave vist som et eksempel.

Disse frontene har suverene egenskaper når det kommer til fingermerker, slitasje og rengjøring. 

Fargelakk eller beis?

Ditt Huseby-kjøkken skal ha atmosfære! Med ulike farger og overflatebehandlinger kan du skape det uttrykket du liker aller best. ”Livet på landet” med patinering og lasur, eller urban minimalisme med tydelig fargesatte flater.       Et spennende valg!

Hos Huseby kan du velge mellom 12 malte standardfarger til samme pris, men du kan også velge din helt egen favorittfarge i NCS-skalaen mot et pristillegg. Vi tør si at har markedets største utvalg av beisfarger for kjøkken. Ønsker du tinktur på en malt front – kan vi levere det også!

Scroll opp