fbpx
Logo_2019_Huseby
Søk
Close this search box.

Kjøkkenskap

Gode kjøkkenskap er en av de viktigste investeringene du kan gjøre for ditt kjøkken. Et ideelt skap er oversiktlig, lettvint og ryddig. Uansett hvor stor eller liten boligen din er, har Huseby løsninger som passer dine behov, og mulighetene er utallige!

Våre kjøkkenfronter

Hos Huseby har du tilgang til et bredt spekter av kjøkkenfronter, enten det er frontformater eller frontdesign. Alt fra minimalismens rette linjer til frodig utfoldelse, som kan gjenspeile hvem du er når du har kokkelua på!

Underskap og overskap

Du kan ha overskap i to høyder, halvhøye høyskap, underskap med uttrekk eller med hengsler – det er mye å velge mellom.

Plasser skapene i ergonomisk gunstige posisjoner, spesialtilpasset din kroppshøyde, så du kan ta inn og ut av skapene på en måte som skåner ryggen din.

Benkeskap i hjørnet

Om du har et L- eller U-formet kjøkken, er det ønskelig med et hjørneskap. Da får du utnyttet plassen bedre, så dette kommer også godt med om kjøkkenet rett og slett er lite.

Blant hjørneskapene våre finnes det mange løsninger, og vi gjør mål for deg for å forsikre deg om at kjøkkenflatene passer sammen.

Kjøkkenskap med demper

Kjøkkenskap blir stadig mer fornuftige. Justerbare dørhengsler som gjør det lett å montere dørene, er bare noe av det vi tilbyr.

Dempere som sørger for at dørene lukkes mykt gjør at du kan åpne skapet ved siden av uten at dørene kolliderer med hverandre. Mange skapdører trenger ikke engang håndtak, men kan åpnes ved at du dytter forsiktig på dem.

Kontakt din lokale Huseby Kjøkken-forhandler for mer informasjon om våre kjøkkenskap!

Scroll opp