fbpx
Logo_2019_Huseby
Søk
Close this search box.

Ledige stillinger i Huseby

Vil du eie og lede et
Huseby Kjøkkenstudio?

Huseby søker en driver i Ålesund, Molde eller Kristiansund. En meget spennende mulighet til å eie din egen bedrift, samtidig ha en sterk merkevare i ryggen.

Er du vår nye samarbeidspartner?

i 50 år Huseby levert kjøkken laget på ekte møbelvis. Vi har fortsatt store vekstambisjoner på det norske markedet. For å styrke vår posisjon søker vi derfor etter nye forhandlere i store deler av Norge. Har du en eksisterende kjøkkenbutikk i dag eller drømmer du om å bli selvstendig forhandler av en sterk norsk merkevare? Da vil vi høre fra deg!

Camilla_Miriam_Kristiansen_Kjokken_39.jpg

Anerkjente samarbeidspartnere

Huseby har et nært og godt samarbeid med kjente kvalitetsleverandører innenfor produktområder som hvitevarer, benkeplater, kjøkkenvasker og ventilasjon.

Huseby fabrikk-produksjon_Fjuz kommunikasjon_sq, Jo Bergesen

Leveringskvalitet og logistikk

Kontinuerlig oppfølgning av leveringspresisjon gjennom mange år har bidratt til at Huseby sin leveringssikkerhet er i absolutt ypperste klasse.

Erfarne sjåfører oppfyller også kundenes forventninger.

Etter en årrekke i bransjen kan vi vise til gode referanser til store og små boligprosjekter. 

Vi legger vekt på god og tett personlig service og kvalitetssikring i alle ledd helt fra presentasjon av tilbud, i leveringsfasen frem til ferdigstillelse.

Vår filosofi

NORSK HÅNDVERKSTRADISJON

Hele Husebys DNA er tuftet på høye krav til kvalitet og håndverksmessig utførelse. Huseby er snekker-bedriften som har blitt industri, og våre røtter er godt forankret i hele organisasjonen.

Huseby brenner for at funksjon og innovasjon skaper merverdi i det daglige. Vi søker hele tiden gjennomtenkte løsninger som inviterer til bruk og glede, gang på gang, år etter år.

 Les hele historien vår her

Snekkerbilde_justert
Scroll opp