Logo_2019_Huseby

Vil du eie og lede et eget Huseby kjøkkenstudio?

Ny spennende mulighet til å lede og eie din egen bedrift med en sterk norsk merkevare i ryggen. Huseby søker en driver i Ålesund, Molde eller Kristiansund, med ekte kremmerånd, men som samtidig brenner for gode kundeopplevelser og med interesse for interiør.

Huseby har betydelige vekstambisjoner på det norske markedet. For å styrke vår posisjon, søker vi derfor en ny forhandler. Vi tilbyr en solid oppstartstøtte og meget god finansieringsordning for rett person. Du blir også med i en organisasjon som ønsker at du skal lykkes, og som tilbyr hjelp og støtte omkring oppstart, drift og markedsføring.

Vi søker deg som har lyst til å bli medlem av Huseby-teamet, og vil være med på å markedsføre våre produkter i tråd med vår forretningsidé “Huseby – Ekte Kjøkkenglede!” Du er gjerne i bransjen i dag, eller i nær beslektet bransje og dermed har et ønske om å utvide tilbudskonseptet med en sterk norsk merkevare.

Bli med og skap den gode kjøkkenopplevelsen – sammen med Huseby kjøkken.

Les mer om stillingen her

20% rabatt på kjøkken
20% rabatt på bad
20% rabatt på garderobe

Velg mellom 12 malte standardfarger på ditt nye Huseby- kjøkken.

Fulgte kjøkkendrømmen ut av byen

Torsdag 15.juni åpnet Mads Molvik og samboer Dag Magnus Bakstad en av Sørlandets råeste kjøkkenbutikker i Kristiansand!

Kampanjer

Akkurat nå er det ingen kampanje hos Huseby.

Bestill gjerne et designmøte hos din nærmeste Huseby forhandler, så kan vi ha en inspirerende prat om dine drømmer og behov. 

Scroll opp