Logo_2019_Huseby

NYHETER! Vi introduserer to
nye kjøkkenmodeller - Strå & Havre

Våre nye kjøkkenmodeller er en hybrid mellom den enkle og funksjonelle stilen, og det mer klassiske uttrykket. De nye modellene har sin inspirasjon fra den norske naturen og har fått navnet Strå og Havre.

Strå og Havre gir deg det beste fra begge verdener. Med sitt rene, enkle design og moderne funksjonalitet, passer disse perfekt inn i ethvert hjem.

STRÅ

En stilsikker og elegant hybrid mellom tradisjonelle fronter med shaker-look og litt bredere ramme, og slette uprofilerte fronter.

Med sine tynne ramme på 15 mm og skrånede kant inn mot fyllingene tar Strå plass i sortimentet som tidløs og linjelekker. Strå byr på et eksklusivt preg og solid opplevd kvalitet med sin 22 mm tykkelse i MDF.

Til Strå kan du velge blant våre 12 standardfarger. Finner du ikke din favorittfarge blant våre standardfarger, da kan du velge akkurat den NCS-fargen du ønsker.

Husebys fabrikk på Våle i Vestfold lakkerer hele 2000 NCS farger slik at du kan få den fargen som passer perfekt i ditt hjem. 

HAVRE 

Trendene på kjøkken forteller om rette geometriske former, en opplevelse av innramming, og slanke linjer. 

Havre leverer på alle disse punktene og byr på en kombinasjon av klassisk enkelhet og moderne uttrykk. Med sin slanke heltre ramme på 22 mm tykkelse viser Havre eikens nydelige spill og struktur. 6 mm lenger inn finner du fyllingen i eik finér, og det er akkurat denne effekten av dybde som gjør Havre iøynefallende og attraktiv.

På Havre kan du velge mellom 7 av våre beiser, våre 12 standardfarger, eller kanskje du ønsker å sette ditt eget preg med en helt spesiell utvalgt farge? 

Huseby gir deg alle disse valgene!

Kombiner modellene og få et unikt kjøkkenuttrykk

Havre og Strå konstrueres på to ulike måter, men de er allikevel så like at de fungerer ideelt sammen. En økende trend er å blande både kjøkkenmodeller, farger og materialer.

Strå har malt overflate og er lekker i kombinasjon med Havre som har den naturlige trestrukturen.

Velg mellom 2000 NCS farger og 7 standardbeiser for å få det uttrykket du ønsker!

Malte farger

Beisfarger

Leveringstid

Huseby kjøkken er kortreist! Vi pusser, sliper, lakkerer og monterer våre kjøkken på fabrikken i Våle. Våre produkter er kortreiste og har derfor kort leveringstid.  

     – Nå kan du få nytt kjøkken på kun 4 uker

Dette er norsk håndverk og kvalitet. Produktene våre er kortreiste og du kan være trygg på at det vi lager kommer til tiden. 

Les mer: Høstkampanje hos Huseby – 25% rabatt

VÅRE KJØKKENFAVORITTER

DETTE ER ÅRETS KJØKKENTRENDER

Vår inspirasjon kommer i stadig større grad fra naturen, fra jordlige toner, fra siv, strå og grener. Fra sand, fra mose, fra frost og tåke. Fra kloden vår, fra ønsket om en bærekraftig livsstil, fra det vi kommer fra.

Her er våre tips til hvordan kjøkkenet skal se ut i 2023.

SE ALLE KJØKKENMODELLER

Vi tiltrekkes av forskjellige ting. Heldigvis. Noen elsker former og finurligheter. Det skal være raust, romantisk og deilig. Andre liker best den stramme, nordiske og litt kjølige modellen. Vi både liker og har begge deler – og en hel del i mellom. Finn din absolutte favoritt blant 16 ulike kjøkkenmodeller.

Relaterte artikler

Scroll opp