Om Huseby

en av Norges største kjøkkenprodusenter
KARE_HUSEBY_edited
HISTORIEN
Huseby AS er en av Norges største kjøkkenprodusenter. På 14 000 kvm produseres det kvalitetskjøkken av dyktige medarbeidere med kjærlighet til faget.

​Det er 75 år siden tremøbelfabrikken A. Huseby & Sønn ble etablert i Våle i Vestfold. I tillegg til et utvalg tremøbler var radio- og TV-kabinetter for Tandberg radiofabrikk en viktig del av produksjonen. Senere ble det også produsert spisestuer og skapmøbler  i samarbeid med Ekornes Fabrikker. Produktutvikling sto fra første stund sentralt i bedriftens filosofi, og i 1974 kom det første Huseby møbelkjøkkenet på markedet. Det betyr at Huseby har over 40 års erfaring med produktutvikling og kjøkkenproduksjon for fornøyde kjøkkenkunder. Det er vår styrke og vår trygghet – som det også er for deg.

VALGFRIHET OG SKREDDERSØM
Lange håndverkstradisjoner, dyktige håndverkere og en fleksibel maskinpark setter oss i stand til å imøtekomme de fleste individuelle ønsker.

​Det kan hende at du har helt spesielle utfordringer når ditt nye kjøkken skal planlegges. Eller kanskje har du dine egne helt spesielle ønsker og behov. Da er det godt å vite at Huseby er en av de få produsentene i landet som kan spesialtilpasse kjøkkenløsninger.

Din drøm – vårt ansvar!

TRADISJON FOR KVALITET
Med et Huseby kjøkken har du en innredning som vil gi deg ekte kjøkkenglede i årevis. Vi deg hele 30 års garanti på fabrikasjonsfeil – sånn for sikkerhets skyld!

Ting som ikke fungerer skaper bare irritasjon, og det bør du skånes for. Derfor lages hvert eneste Huseby kjøkken på skikkelig møbelvis, basert på de alle beste håndverkstradisjoner. Alle kjøkkenmodellene har skrog i ekte trefinér, forseglet med miljøvennlig lakk for å sikre maksimal slitestyrke og hindre vanninntrengning. Skuffene leveres i antrasitt stål eller hvitpigmentert bøkefinér og har selvinntrekk og demping. Alle skap leveres selvfølgelig også med elegant demperfunksjon.