Logo_2019_Huseby

Om Huseby

En helnorsk produsent av kvalitetskjøkken, bad og garderobe.

Huseby AS er en norsk produsent av kvalitetskjøkken, bad og garderobe, og er én av få produsenter som virkelig kan spesialtilpasse løsninger etter kundens behov. Fabrikk og hovedkontor ligger i Våle, Vestfold. Huseby AS eies 100% av Svenheim Holding som også eier kontormøbelprodusenten Svenheim Møbelindustri AS. I Huseby AS er det 54 ansatte fordelt på produksjon og administrasjon. Salget skjer via 27 forhandlere.

Historien

For snart 80 år siden ble tremøbel-fabrikken A. Huseby & Sønn etablert i Våle i Vestfold. I tillegg til et utvalg tremøbler var radio- og TV-kabinetter for Tandberg radiofabrikk en viktig del av produksjonen. Senere ble det også produsert spisestuer og skapmøbler i samarbeid med Ekornes Fabrikker.

Produktutvikling sto fra første stund sentralt i bedriftens filosofi, og i 1974 kom det første Huseby møbelkjøkkenet på markedet. Det betyr at Huseby har lang erfaring med produktutvikling og kjøkkenproduksjon for fornøyde kjøkkenkunder.

Det er vår styrke og vår trygghet – som det også er for deg.

Huseby_om_oss_Intro_Historie_Alt_01
Huseby_om_oss_Intro_Bærekraft

Bærekraft

Ordet bærekraft hører vi daglig i alle sammenhenger. Produsenter av mat, klær, bil, bolig og alt vi omgir oss med sier noe om bærekraft på forskjellige måter.

Så hva betyr det for Huseby?

Scroll opp