Siemens hvitevarer

Siemens husholdningsapparater – for en verden full av nye muligheter.

Fremtiden starter ikke i verdensrommet, men hjemme hos deg selv – stedet der det er plass for nye muligheter. Dette er mulig takket være flere innovasjoner og tysk ingeniørkunst i produktene våre. Våre teknologier med «connectivity» og fleksibilitet oppfyller høye forventninger og bidrar til en metropolitansk livsstil med arkitektonisk estetikk og tidløs design. Siemens. Fremtiden flytter inn.

HOME CONNECT: SJEKK INN HJEMME NÅR DU ER BORTE

Styr de nye Siemens-hvitevarene med Home Connect-appen. Med nye innovasjoner oppstår nye muligheter. Nå kan du styre de nye Siemens-hvitevarene dine med Home Connect-appen. Kombinasjonen av WiFi-tilknyttede produkter, smart programvare og en intuitiv app gir massevis av fordeler. En del av dem gjør husholdningsarbeidet lettere, andre gir helt nye muligheter som gjør hverdagslivet både mer effektivt og mer behagelig. Slik at du kan bruke mer tid på det du liker best.

FLEXINDUCTION: FLEKSIBLE PLATETOPPER. FLEKSIBEL MATLAGING.

Med flexInduction får du fleksibilitet der du setter kasseroller og panner. Kasseroller og panner er like forskjellige som rettene du lager i dem. Med flexInduction fra Siemens kan du bruke platetoppen fleksibelt. I tillegg til to tradisjonelt tilordnede matlagningssoner finnes det rektangulære induksjonsmatlagningssoner som kan settes sammen til en stor. Du kan plassere kokekarene hvor du vil. Se mer her

IQ700: OVNEN SOM GI DEG MER TID TIL ANDRE TING

Vi blir stadig mer bevisste på hva vi spiser. Og vi bruker stadig mer tid på å snakke om mat, se på mat og lage mat. Tid vi ikke alltid har. Før nå. Nå stikker vi hull på myten om at det må ta lang tid å lage god mat. Den nye iQ700-serien med innbyggingsprodukter lager god mat med perfekt resultat på opptil 50 % kortere tid. Det går så raskt at du ikke trenger å velge mellom å trene eller lage viltgryte, se kampen eller fiske ørret. Nå presenterer vi ny og innovativ teknologi på kjøkkenet som hjelper deg med å få mer tid til overs, slik at du kan spise deilige, veltilberedte råvarer hver dag.