Huseby Signatur

SIGNATUR er Huseby`s eksklusive kjøkkenserie. Serien har finerte skrog forseglet med miljøvennlig lakk for å sikre maksimal slitestyrke, og treskuffer i oljet bøk for å nevne noe. Huseby SIGNATUR har et rikt utvalg kjøkkenmodeller, og har landets største utvalg av ulike overflatebehandlinger. Det er her begrepet ekte håndverk kommer til uttrykk.

Våre forhandlere over hele landet deler gjerne sin kunnskap og entusiasme med deg. Vi tegner forslag og hjelper deg med alle valg. Prosessen med å velge nytt kjøkken blir enkel.

Verdt å vite / Huseby Signatur

30-års Garanti

Ved å velge et kvalitetskjøkken fra Huseby får du garantier som strekker seg langt utover gjeldende grenser for kjøpsloven. For SIGNATUR gis det 30 års funksjonsgaranti.

Skrog

Trefinér på begge sider og kantlist på topp, bunn, hyller og sider. 5 strøk miljøvennlig lakk. Alle synlige kanter følger samme farge som fronten. Hengslet med ”snap-on-hengsel” med 110 graders åpningsvinkel. Velger du et Huseby-kjøkken slipper du ekstra dekksider der skrogsiden skal være synlig. Hos Huseby er nemlig synlige sider en del av skapet, og dette gir et meget profesjonelt og enhetlig utseende på et møbelkjøkken.

Skuffer/bakker

Alle skuffer og bakker er laget i heltre, oljet bøk. (unntak er skuffer i oppvask benk) Teleskopskinner med fulluttrekk og selvinntrekk de siste centimeterne. Eksklusiv dempefunksjon som standard. Innredningselementer til skuffer og skap i heltre bøk og krom.

Glassdører

Sprosser blir frest i heltre, kappet og tilpasset hver eneste dør før sammensetning og montering på dørramme.

Fronter

Fronter produseres i eik, MDF (Medium Density Fiber) eller i høytrykkslaminat. I tillegg produseres modelluavhengige fronter som sjalusi i stål.

Skap

Dempere på alle dører. Skjult inne i hengselet. Leveres ferdig montert med forhåndsjusterte dører (unntak er store hjørneskap som leveres flatpakket).

Innredninger

Kolonial- og gryteskuffer med antisklimatte. Det finnes flere smarte og funksjonelle innrednings-systemer for disse skuffene. Innlisting av glass på skikkelig håndverksvis med gjærede trelister (gjelder de fleste modellene).

Generelt

Alle seksjoner blir forsvarlig emballert for å sikre en skadefri transport helt frem til kunde,. (unntak: store hjørneskap som blir levert flatpakket). Treverk er et levende materiale hvor det kan fremkomme avvik i farger og struktur. Det skjer dessuten en naturlig forandring av materialet over tid. Huseby tar forbehold om eventuelle avvik i gjengivelse av tresorter og overflater/ farger i katalogen og kan henvise til prøver som kan sees hos Huseby-forhandleren. Det tas også forbehold om trykkfeil og eventuelle endringer i sortiment.