fbpx
Logo_2019_Huseby
Søk
Close this search box.

Deltidsstilling for den utadvente!

En spennende mulighet for deg som trives med salg og interiør, og har lyst til å jobbe i et moderne kjøkkenstudio. Passer godt for deg som er student eller trenger en liten ekstrajobb.

Huseby er en sterk norsk merkevare som selger kjøkken, bad og garderobe til både privat og proffmarkedet.

Hos oss i Huseby Grenland trenger vi deg som er glad i mennesker og som evner å skape den gode kontakten. Vi trenger ditt varme smil rett og slett.

Vi er to fulltidsansatte som tegner og selger kjøkken. Din oppgave blir å avlaste oss i “frontlinjen” så kunder som kommer inn døren føler seg sett og ivaretatt. Det er her salget starter, og det er her vi trenger deg!

Bli med og skap den gode kjøkkenopplevelsen 

Les mer om stillingen her

20% rabatt på kjøkken
20% rabatt på bad
20% rabatt på garderobe

Velg mellom 12 malte standardfarger på ditt nye Huseby- kjøkken.

SE VÅRE KJØKKEN

MODERNE KJØKKEN

Finn din favoritt blant kjøkkenmodeller i stramt og minimalistisk design. Valgmulighetene er mange, ikke minst når det gjelder lekre materialvalg og overflatebehandlinger. 

KLASSISKE KJØKKEN

Er du svak for en klassisk eller landlig stil? Da finner du kanskje ditt drømmekjøkken her. Velg mellom tidløst, romantisk, nostalgisk – kjøkkenet kan være så mangt!

Kampanjer

Akkurat nå er det ingen kampanje hos Huseby.

Bestill gjerne et designmøte hos din nærmeste Huseby forhandler, så kan vi ha en inspirerende prat om dine drømmer og behov. 

Scroll opp