Timian i en klassisk jugendvilla!

Hils på en familie i Østfold som stilte med helt ekstraordinære krav til sitt nye kjøkken.

Det handlet om matglede, vinglede, stemning, trivsel og atmosfære. Og ikke minst moderne funksjonalitet. Alt dette skulle pakkes inn i en klassisk jugendvilla med landlig beliggenhet.

Valget falt på tradisjonsmodellen Timian fra Huseby. Men en villa fra tidlig i forrige århundre kan ha litt sære mål når det gjelder veggflater, gulvareal, takhøyde, avstander mellom hjørner, vinduer og dører.

Dette var et kjøkken som krevde skreddersøm, noe Huseby er gode på.

timian3
timian4

Med kundens behov og ideer kombinert med Huseby-forhandlerens lange erfaring fra individuelt tilpassede løsninger, ble resultatet et kjøkken som ser ut som det har hørt til i huset siden det ble bygd. Trygt, innbydende og fullt av klassisk sjarm. Forskjellen består i at hele møbelkjøkkenet rommer det ypperste av materialer og tekniske løsninger fra 2000-tallet.

Fra temperert Bosch vinskap og helintegrerte komfyrløsninger, til vegginnfelt rentbrennende miljøildsted fra Nordpeis og treskuffer med selvinntrekk og demping. Dette er et kjøkken som bokstavelig talt går på skinner. Én ting er funksjonalitet og teknisk brilliante løsninger.

timian4

Det som gir kjøkkenet personlighet og som bidrar til å bygge identitet og særpreg inn i en bolig, er utseendet. Designen. De visuelle detaljene.

At valget falt på Timian, skyldes at dette er en modell som reflekterer husets egenart på en ekte og særegen måte. Fra profilerte ramtre-fronter og utsøkte pyntelister til overskap med kryssprossede glassfelt.

timian5

Det ble gjort plass til en hyggelig sittebenk under vinduet. Selvsagt med praktiske skuffer!

Klassisk hetteløsning med god lagringsplass og kokebøker lett tilgjengelig

Praktisk og god arbeidsbenk med sosial benk for de gode samtalene!

 

timian6

I et kjøkken er det ekstra godt å være når lyset slipper inn!

Foto og styling:
Annette Nordstrøm
Instagram: @annette.home

Eier:
Eva Elisabeth
Instagram: @livetsdrom

Les også…

Camilla_Miriam_Kristiansen_Kjøkken_44

Casa Strandbuen – til fingerspissene!

Perfeksjon, kommer fort til tankene når man entrer det lekre hjemmet, Casa Strandbuen, på Kråkerøy utenfor Fredrikstad. Her er alt på plass og ingenting tilfeldig.

Baderomsmøbler fra Huseby

Rommet for velvære

Dette badet er innredet- og møysommelig tilrettelagt for velvære. Behagelige farger, stramme linjer på baderominnredningen og deilig belysning skaper god stemning – året rundt.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi hjelper deg med å finne ditt drømmekjøkken.

Bestill designmøte