VELKOMMEN TIL KJØKKENFREMTIDEN

Huseby og Miele lanserer nå noen rålekre nyheter – med løsninger vi bare har drømt om! Smarte designhyller over kjøkkenbenken, uttrekksløsninger i antrasitt finish, skuffeløsninger i kjent Huseby-kvalitet og apper som overvåker brødbakingen med live camera.

I perioden 12. august til 14. september gir vi deg introduksjonstilbud på nyheter fra Huseby Signatur og Miele!

Miele@Mobile:

App-funksjonen til Mieles nye ovner gir en ekstra dimensjon av komfort og kontroll. Her kan du sjekke hvor lang tid det er igjen før steken er ferdig, samt justere temperatur og slå av ovnen via mobilen dersom maten er ferdig. På toppmodellen med FoodView får du også tilsendt bilder av maten, slik at du til enhver tid har full oversikt – uansett hvor du er.

Innebygd ovn_4_nett_16x9

FoodView:

Et varmebeskyttet kamera integrert i taket i ovnsrommet sender bilder i HD kvalitet til din smarttelefon eller nettbrett. Slik kan du følge med på ribbesvoren eller bollene rett fra sofakroken. Du kan også justere temperatur og tid via telefonen. Miele har som eneste produsent klart å kombinere denne kamerafunksjonen også i ovner med pyrolyse.

Innebygd ovn_4_nett_16x9

Designhyller fra Huseby

Ønsker du å utnytte plassen mellom benk og overskap bedre? Da kan våre nye designhyller være løsningen.
Designhyllene er 10 cm dype og leveres fortrinnsvis i kombinasjon med våre nye 70 cm dype skuffeseksjoner

hyller2

Oppvaskmaskin med AutoDos:

De nye G 7000 oppvaskmaskinene til Miele kommer med en verdensnyhet – det automatiske doseringssystemet AutoDos med integrert PowerDisk. Systemet er like enkelt som det er smart. Man setter inn en PowerDisk i oppvaskmaskinen. Denne består av et «alt-i-ett» oppvaskmiddel i pulvergranulat, som systemet doserer inn automatisk når du starter opp et program. PowerDisken varer i ca. 1 måned, og sørger for en svært effektiv og skånsom rengjøring. I tillegg unngår du feildosering, da systemet doserer inn akkurat den mengden oppvaskmiddel som er nødvendig for perfekt resultat.

Oppvaskmaskin med AutoStart:

Med Miele@Mobile-appen har du full kontroll på oppvasken, uansett hvor du er. Og den nye funksjonen AutoStart, kombinert med det automatiske doseringssystemet AutoDos, sørger for en helt ny dimensjon av frihet. Funksjonen gjør at du kan starte oppvaskmaskinen fra mobilen din, mens AutDos sørger for at oppvaskmiddelet doseres automatisk inn. Med AutoStart kan du både starte opp et program direkte fra mobilen, eller stille inn at maskinen skal starte automatisk til forhåndsprogrammerte tider. Det eneste du trenger å gjøre er å sette inn og ut av maskinen. Enklere blir det ikke!

Anthracite is the new black!

I vår nye SIGNATUR-kolleksjon introduserer vi lekre, elegante uttrekksløsninger i antrasitt finish. Produktene er av ypperste kvalitet og leveres til høyskap og hjørneskap. Antrasittfargen balanserer godt mot SIGNATUR-seriens nye skrogfarge.

Hjørneskap med Cornerstone Maxx Planero uttrekk. Maks belastning pr. hylle er 25 kg.

Høyskap med Tal Gate Pro Planero delt uttrekk. Leveres i bredde 50 og 60 cm.

Høyskap med Tal Gate Planero uttrekk. Leveres i bredde 50 og 60 cm.

Miele MotionReact:

Denne funksjonen setter en ny standard innen brukervennlighet. MotionReact forutser dine neste bevegelser via infrarøde sensorer. Når du nærmer deg ovnen kan disse sensorene automatisk skru på ovnen og lysene i ovnen, eller skru av alarmen som indikerer at maten er ferdig. Funksjonen kan justeres slik at den tilpasses perfekt til ditt bruk.

Nye skuffer – skuffer ikke!

Nei, ikke når vi erstatter våre gamle treskuffer med TO andre spennende alternativer.
Nå kan du velge mellom Legrabox stålskuff i farge ”Terra Black” og en helt ny hvitpigmentert finért treskuff.
Treskuffen har samme overflate som skroget. Skuffer og bakker leveres som standard med antisklimatter i lekkert design.

Finért treskuff med Huseby bestikk- og redskapsinnlegg.

Høy finért treskuff til gryter, servise, eller kolonialvarer.

Høyskap med hyller og innvendige finérte bakker. Skuffer/bakker leveres i høy eller lav utførelse. Full match mellom skrog og skuff.

Trådløst steketermometer:

Mieles trådløse steketermometer måler gradnøyaktig steking av kjøtt, fugl og fisk. I tillegg viser den hvor lang steketid som er igjen – på den måten vet du alltid når du kan sette på potetene og når maten er klar for servering.

Dill

Dill gir deg den unike følelsen av ekte trestruktur som sender tankene tilbake til 70-tallets sjarm. En leken, levende overflate med klassisk eksklusivitet. Dill er i 19 mm tykkelse og leveres med stående smalstripet eikefinér på dører og skuffer.

TasteControl:

Med denne funksjonen er du sikret at maten aldri blir overstekt. Når maten er ferdig, f.eks. ved at det har nådd ønsket kjernetemperatur, at automatikkprogrammet er avsluttet eller at ønsket steketid er ferdig, skrur ovnen seg automatisk av og døren åpnes for å slippe ut varmen og senke temperaturen. Når temperaturen har sunket tilstrekkelig, lukker døren seg igjen. Slik unngår man at maten fortsetter å steke i restvarmen, samtidig som den holder seg varm dersom man er opptatt med andre ting.

Induksjonstopp med FullFlex:

Mieles FullFlex platetopper gir uant fleksibilitet. Med én stor induksjonssone kan du sette inntil seks gryter og panner på toppen samtidig – hvor som helst! Takket være intelligent effektjustering får du nøyaktig effekt uansett hvor på platetoppen du plasserer pannen eller gryten, og effekten følger med hvis du flytter på den. Det gjør også eventuelle innstillinger som alarm eller nedtelling.

11 standardfarger

Hos Huseby kan du velge mellom 11 malte standardfarger UTEN pristillegg!

[layerslider_vc id=”3″]
jente

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi hjelper deg med å finne ditt drømmekjøkken.

Bestill tegnetime